storremotmindre

Dag 15 - LYCKA!

Kategori: Allmänt

Allt går framåååååt med träningen! Och imorgon hoppar den 10 steg framåt till, då jag äntligen ska få knyta på mig mina gamla handbollsskor, och träna!!! Jag kommer inte orka så mycket (känner jag nu), men sånt kommer!! Det är ju något jag verkligen vill, så kommer nog orka mer än vad jag tror! =)
 
 
LYCKAAAAAAAAAA!!!!!


 

Dag 11

Kategori: Lunch/Middag

Glömde uppdatera igår! Jag sov ut igår, länge. Sen drog jag upp och körde "helvetes"milen. Upp och ner i backar är det enda. Sen kom jag hem och duscha sen drog jag och jobbade natt, det var det.

Nu har man vaknat till och ska upp och dra samma mil. Bättra på träningsvärken. Man orkar knappt gå den för den är så jobbig. Men ska bli kul som fan att gå den idag igen!! Eller ja, varje dag. Men mer utmaning är mer skoj. Lets go!!!

Här är en bild på snygga jag. haha!

.

Dag 9.

Kategori: Lunch/Middag

En sjukt god sallad. 200 kcal. Med chilisås.

.

Dag 8 - summering

Kategori: Träning

Ska dra ut nu och träna, men tänkte bara skriva upp veckans träning. Som koll för mig och ni som var intresserade över hur mycket jag håller på just nu.

Mån: 8 km pw.
Tis: 10 km pw.
Ons: 10 km pw.
Tors: 13 km pw.
Fre: 13 km pw.
Lör: 10 km intervall.
Sön: 10 km pw.

Ja, jag tränar varje dag. Men kan man vill man så går det bra. Pw är inte det jobbigaste. Men det är sjukt skönt! Speciellt om man älskar att träna.

Kör bara!!!!:)

.

Dag 7

Kategori: Träning

Idag hann det bara bli en liten sväng på gymmet. Hann inte riktigt innan jag ska jobba. Men alltid något :)

Dagens frukost:

.

Dag 6

Kategori: Träning

Ja 10 km är som vanligt gjorda. Dock gick det segt idag för jobbade sent igår somnade ännu senare och gick upp för tidigt än vad jag egentligen orkade. Men upptagen resten av dagen då får det bli så, inget slapp eller slippa undan här inte!

Har precis ätit en grym sallad nu.

Snart sova upp 8-9... 10 km står på tur! Igen. Måste träna bort min träningsvärk.

FYFAN

Kategori: Allmänt

Jag skulle behöva 10 massörer nu på varje ben! O M G. Men så skönt! 

I slutet på Milen blev de jävla segt och springa, jag hade sån värk, så ont i mina ben, så jag staplade mig fram i princip, men jag va bara tvungen, blev att jag sprang första 4 ca, gick 2 sen sprang sista 4. Inte så bra intervall, men kändes skönt och göra så idag. Lite blev de ju. 

Som sagt, i slutet, så var jag såå långt ner på min hurtighetsskala, då kom denna låtern upp i mina öron, och jävlar vad energi jag fick. Spela den när ni är som mest slut!


Dag 5

Kategori: Träning

Igår blev det milen med - självklart. Kändes förjävla bra som vanligt! Efter det drog jag och käkade lite gott, inte allt för onyttigt, okej lite chips. haha. men men. Sen drog vi ett varv på krogen, men nykter. Kändes väldigt bra.
 
Ny dag idag! vad står på schemat?... Milen! Men idag även intervall, längtar.. men väntar på att mobilen ska ladda så jag har musik. 
 

Några av mina låtar jag har när jag kör ett snabbare tempo, annars går jag hellre och lyssnar på Melissa Horn.
 
 
 

Tacooooos :)

Kategori: Träning

Efter dagens mil så gör ja tacos,
För att Lyxa till det :) imorgon kör vi samma igen!!

Dag 3

Kategori: Allmänt

Jävlar alltså, har varit så nyttig, så fick vi godis på jobbet igår. haha, 5.6,7 bitar väldigt fort. Tog slut där, då jag började må lite illa, åt Väldigt fort. haha. men men :) 
 
Nu blir det lite jobb igen, sen så ska jag ta samma milrunda som igår tror jag. Ska försöka gå den varje dag nu. I alla fall i 2 veckor. Så får vi se hur res. blir. 
 
Hepp. Hörs sen! pusssssssss
 


Dag 2

Kategori: Träning

Har gått milen precis med. Körde även lite intervaller på vägen. Skönt att bli andfådd! Innanför dörren igen började det ösregna, sjuk bra tajming :)

Nu lite jobb.

Milen done!

Kategori: Träning

Älskar det här.
Rejäl utmaning står på spel, men det ska jag bara fanimej fixa. Ni ska få se!

Semestern är slut nu.

Kategori:

Dagens ena: 309 kcal.
Keso, 2 ägg, sallad, tomat och gurka. 10 min.